ARQUITECTURES DE L’ÀNIMA. L’eclosió de l’experiència espiritual des d’un poema de Nadal contemporani

El Monestir de Sant Pere de les Puel.les de Barcelona presenta l’espectacle ARQUITECTURES DE L’ÀNIMA. L’eclosió de l’experiència espiritual des d’un poema de Nadal contemporani. Serà dissabte 16 de desembre a 20h al Monestir de Sant Pere de les Puel.les de Barcelona, al carrer Anglí 55. Es tracta d’un espectacle poètico-contemplatiupensat per acostar-se a través del pensament, dels sentits, de les emocions més fondes, a l’experiència que proposa any rera any el temps de Nadal.

Basat en el llibre ARQUITECTURES DE L’ÀNIMA, amb dramatúrgia i direcció de Toni Grané, es tracta d’un espectacle amb 3 parts: una primera, a partir d’un Curt Audiovisual, una segona, on dos actors posen en escena una vintena de poemes escrits en dues fases, 2004 i 2017, i una part final que obre una estona de meditació i silenci personal així com de poder compartir aquelles vivències que el conjunt d’espectadors han sentit i viscut durant l’estona de l’espectacle.

Serà dissabte 16 de desembre a 20h al Monestir de Sant Pere de les Puel.les de Barcelona, al carrer Anglí

Més informació a: hostatgeriapuel.les@gmail.com

L'espectacle ARQUITECTURES DE L'ÀNIMA fa una gira per diverses comunitats i monestirs de Catalunya. Si creus que es pot programar a la teva comunitat durant el període d'advent i nadal encara hi ets a temps fent un mail a: cedithstein@gmail.com

image-e2cd7a149a59dea30eaf8222772ed327