Dilluns de meditació cristiana al centre Edith Stein

Des dels inicis del cristianisme, l'anomenada "oració del cor" era una disciplina practicada per Jesús (al cristianisme oriental també l'anomenen "oració de Jesús") i pels primers pares i mares del desert d'Egipte.

Al cristianisme occidental aquesta tradició espiritual de meditació cristiana va ser relegada a la vida mística dins dels monestirs.

No obstant això, avui es fa especialment necessari que aquest tresor tan arrelat a la nostra tradició espiritual surti dels monestirs i empelti la nostra vida quotidiana.

L'oració contemplativa ens permet obrir-nos a una nova percepció de nosaltres mateixos en relació amb la nostra fe, incorporar una pràctica diària generadora de pau interior i clarividència, un fonament de coherència que ens pot impulsar a un major entusiasme en la nostra acció diària, una major confluència en la nostra relació amb els altres i el nostre entorn.

Esteu convidats a saber-ne més i a participar ja des del primer dia de la nostra oració setmanal, cada dilluns a partir de les 19:15 h al Centre Edith Stein. A les 19:25 h en punt comencem i a les 20:10 h marxem.

Per més informació, visiteu el web de La Comunitat Mundial de Meditació Cristiana

http://meditaciocristiana.cat/ca/Inici.html

o escrivint a

info@meditaciocristiana.cat